Partizanov sastav za Floru, ima li dilema?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.09.2021.
20:41
Izvor: Sportske.net

Trener Stanojević ne bi trebalo da ima većih problema sa sastavom ekipe za duel sa Estoncima.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan ove sezone odlično igra i na domaćoj, ali i na evropskoj sceni gde je najpre uspeo da eliminiše tri kvalitetna rivala u kvalifikacijama, a grupnu fazu Lige konferencija počeo je pobedom protiv Anortozisa na Kipru rezultatom 2:0.

Sutra od 18:45h crno-beli igraju meč drugog kola, a rival u Humskoj biće im ekipa estonske Flore iz Talina koja je u prvom kolu doživela minimalan poraz na svom terenu od belgijskog Genta.

Crno-beli ovoga puta neće imati značajnijih kadrovskih problema, pa će trener Aleksandar Stanojević moći da računa uglavnom na najjači sastav.

To znači da će na golu biti Aleksandar Popović, a jedina dilema mogla bi da bude na desnom beku, da li Marko Živković kao nešto ofanzivnija opcija, ili Aleksandar Miljković. Saničanin i Vujačić će i ovoga puta činiti sada već dobro uigran tandem štopera, a poziciju levog beka bi trebalo da pokriva Slobodan Urošević koga nije bilo u prvenstvenom meču protiv Spartaka.

Saša Zdjelar je nezamenljiv na sredini terena, društvo će mu praviti Jojić, a trio iza najisturenijeg Rikarda Gomeša će najverovatnije činiti Marković i Menig po krilima, a Bibars Natho između njih.

Dakle, Partizanova startna postava sutra bi trebalo da izgleda ovako: Popović - Živković /Miljković/, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Jojić - Marković, Natho, Menig - Rikardo Gomeš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke