Partizanov tim za Soči, Jojić ili Šćekić?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 04.08.2021.
21:05
Izvor: Sportske.net

Koga biste vi izabrali?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crno-beli su prepustili ulogu favorita ruskom Sočiju, ekipi u koju se dosta ulaže i koja je prošle sezone igrala sjajno u Premijer ligi Rusije, pa sa pravom imaju čemu da se nadaju u dvomeču sa Partizanom. 

Ipak, klub iz Humske je dokazivao u prošlosti da je najjači kada nije u prvom planu, pa možemo očekivati sjajan otpor Partizana u naredna dva meča u Evropi, nadamo se ne i poslednja. 

Partizan ima svoje adute, pogledajte samo odbranu koja nije primila gol ove sezone, zaista izgledaju impresivno u tom segmentu izabranici trenera Stanojevića. 

Aleksandar Stanojević neće moći da računa na dvojicu standardnih fudbalera ove sezone za ovaj duel, a to su Nemanja Jović i Aleksandar Miljković, ali daleko od toga da ne postoje adekvatne zamene za njih dvojicu. 

Ko će biti starter?

Popovića očekujemo na golu, desno je viđen Živković, u sredini Saničanin i Vujačić, a levo Urošević. 

Na sredini terena je zacementiran Saša Zdjelar, a dileme postoje oko drugog centralnog veznog jer je Šćekić pružio sjajnu partiju u prethodnom prvenstvenom meču protiv Voždovca, a Jojić je odmoran i spreman za duel. 

Ofanzivnije bi trebalo da bude Natho koji potezom može rešiti meč, umesto Jovića očekujemo ili Pantića, ili Holendera, dok desno vidimo Lazara Markovića koji je, takođe, dobro odmorio. U napadu, naravno, Rikardo Gomeš. 

Evo kakav tim očekujemo: 

Popović, 
Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević, 
Zdjelar, Jojić, 
Marković, Natho, Holender, 
Gomeš. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Thursday, 05.08.2021
14:07

Nikako bez Jojića. On može sve pozicije u veznom da pokriva. Mada mislim da ćemo bez Holendera da počnemo.