Partizanova čestitka SD Vojvodina: ''Nadamo se da je ovo tek početak...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.08.2023.
23:15
Izvor: Sportske.net

Crno-belu porodicu obradovala vest iz Novog Sada.

2022 Starsport.rs ©
2022 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan uputilo je čestitku Vojvodini na osnivanju njenog sportskog društva čiji je predsednik Dragoljub Zbiljić.

Crno-beli su svoju čestitku prosledili i medijima, a u nastavku je prenosimo.

''Poštovani gospodine Zbiljiću, dragi sportski prijatelji, klubovi osnivači SD Vojvodina, u ime JSD Partizan i svih 24 klubova člana našeg Sportskog Društva čestitam vam osnivanje SD Vojvodina. Sa velikim zadovoljstvom i radošću smo dočekali vest o udruživanju devet klubova pod jednistvenu zastavu i grb SD Vojvodina. Nadamo se da je ovo samo početak i da će broj klubova pod plavom zvezdom da se povećava.

JSD Partizan kao jedno od najbrojnih i najtrofejnijih sportskih društava na svetu zna koliko je za klubove važno i poželjno da imaju zajednički krov i zajednički imenitelj i koliko to klubovima može da olakša i pruži mogućnosti za brži i kvalitetniji razvoj svih sportova i stoga cenimo i pozdravljamo napore svih vas iz klubova osnivača kao i pojedince iz privrede i širu društvenu zajednicu koji su prepoznali interes vojvodjanskog sporta i koji su se uklučili u ovaj projekat.

Sa radošću Klubovi JSD Partizan očekuju priliku da vam kao ljuti protivnici na sportskim terenima ali i kao sportski prijatelji čestitaju osnivanje SD Vojvodina i da zajednički gradimo budućnost srpskog sporta''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke