Partizanova deca davala golove, igrao i Jojić, remi sa Lučancima

Autor: Darko Mitrović
petak 20.01.2023.
16:48
Izvor: Sportske.net

Drugi remi Partizana na pripremama u Antaliji.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odigrali su danas i treću pripremnu utakmicu u Antaliji. Posle remija sa Univerzitateom (1:1) i pobede nad Ahmatom (3:1), crno-beli su danas remizirali i sa ekipom lučanske Mladosti - 2:2.

Trener Partizana Gordan Petrić je danas ukazao priliku nekolicini talentovanih igrača, a neki od njih su mu se i golovima odužili.

Partizan je poveo u 17. minutu golom Mihajla Ilića posle kornera koji je sa leve strane odlično izveo Danilo Pantić, a Mladost je izjednačila pet minuta kasnije, golom mldog Jojića iz jedanaesterca.

Pet minuta pošto je počelo drugo poluvreme, Petković je protutnjao po levoj strani, centrirao na ivicu peterca, ali je u poslednjem trenutku ispred Vlahovića intervenisao jedan fudbaler Mladosti.

Imao je Partizan još nekoliko obećavajućih akcija i delovalo je da je bliži novom vođstvu, ali je Mladost u 63. minutu stigla do preokreta. Sve se dogodilo posle akcije po levoj strani i dobrog centrašuta, a pored Partizanovih štopera se najbolje snašao Mirić koji je sa nekih sedam metara pogodio za 2:1 u korist Mladosti.

Nekih trinaest minuta je potrajalo vođstvo Luičanaca, a onda  je Belić osvojio loptu na sredini terena, pa odmah proigrao mladog Janka Jevremovića koji sa ivice kaznenog prostora šalje precizan udarac uz desnu stativu protivničkog gola - 2:2.

Ono što je pokvarilo utisak je povreda Mihajla Petkovića početkom drugog poluvremena, pa je Partizan završio meč sa fudbalerom manje na terenu.

Jedan od aktera ove utakmice tokom drugog poluvremna bio je i iskusni Miloš Jojić koji je odigrao drugih 45 minuta i ovo je bio prvi njegov nastup posle rastanka sa crno-belima na kraju prošle sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke