Partizanova impresivna statistika protiv Javora! Hoće li se večeras prekinuti?

Autor: Darko Mitrović
subota 09.07.2022.
10:02
Izvor: Sportske.net

Crno-beli nikada nisu izgubili od Ivanjičana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U prvom kolu nove sezone šampionata Srbije Javor Matis će u Ivanjici dočekati ekipu Partizana, utakmica počnje večeras u 20 časova, a u najavi meča trener Javora Igor Bondžulić je podsetio na neprijatnu tradiciju koju Ivanjičani imaju protiv Partizana.

''Svi smo svesni da već dugo nemamo pozitivan rezultat protiv Partizana. Oni su jedina ekipa u Superligi protiv koje Javor nije ostvario pobedu i svaka generacija veruje da je to taj trenutak da se prekine tradicija. Naravno, i mi živimo u takvom ubeđenju i verujemo da onaj ko se bavi sportom, a nema pobedničke ambicije u takmičenju, ne treba ni da učestvuje.

Javor će protiv svakog protivnika tako ulaziti u utakmicu, pa i protiv Partizana, iako je kvalitet na njihovoj strani i imaju šampionske ambicije. Pokušaćemo da odigramo utakmicu maksimalno odgovorno i uz malo sreće ostvarimo pozitivan rezultat'', izjavio je Bondžulić.

Naime, Partizan je dobio čak 14 uzastopnih međusobnih mečeva protiv Javora, a poslednji put su Ivanjičani osvojili bod protiv crno-belih davne 2010. godine, kada je u Humskoj bilo 0:0.

Verujete li da Javor može večeras da uradi nešto što nikada do sada nije uspeo? Ako verujete u njihovu istorijsku pobedu nad Partizanom, kvota u AdmiralBet-u je čak 12.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke