Partizanova milionska ponuda za Doleva Hazizu - Rampa!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 08.01.2023.
10:50
Izvor: Sportske.net

Ovog puta, ništa od Hazize.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan uputio je ponudu od 1.000.000 evra za ofanzivnog vezistu Makabija iz Haife Doleva Hazizu, međutim do transfera neće doći.

Crno-beli su u potrazi za kvalitetnim inostranim fudbalerom, potvrdio je nedavno sportski direktor Ivica Kralj, ali to za sada neće biti Dolev Haziza. Iako bi on pristao na predlog Partizana da se preseli u Beograd, Makabi ne misli tako. 

Naime, na adresu letošnjeg Zvezdinog rivala iz kvalifikacija za Ligu šampiona, stigla je ponuda od tačno 1.000.000 evra u zamenu za Doleva Hazizu. Makabi je to odbio uz napomenu da je Hazizina cena barem 2.500.000 i da bi čak i ako ona pristigne pregovarali.

Ove zime je uspostavljena klupska politika koja kazuje da niko od prvotimaca ne može da napusti Haifu ove zime. To je izričito naveo predsednik Makabija Jakov Šahar koji je napravio samo jedan ustupak i to jer nije želeo da pogazi svoju reč. Pustio je kapitena Neta Lavija u Gamba Osaku, dve godine pošto mu nije dopušteno da pređe u moskovski CSKA. 

Ponude su stizale i za Mohameda Abu Fanija i Alija Mohameda, ali Fejenord, Montrael Impakt i drugi dobili su sličan odgovor kao i Partizan. 

Tako će crno-beli morati da se okrenu drugim opcijama ili eventualno pokušaju na leto.

Partizan će u Ligi konferencija prvobitno gostovati Šerifu. Kvota na njih u AdmiralBet je 2.75.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke