Partizanova revija lepih golova u Bajinoj Bašti!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.06.2015.
23:45
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana ostvarili su trijumf u prvoj kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema za novu sezonu a evo kako su crno-beli revijom lepih golova slavili protiv Sloge u Bajinoj Bašti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nije imao većih problema da ostvari pobedu u prvoj kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema za novu sezonu.

Fudbaleri Partizana u nedelju su gostovali u Bajinoj Bašti ekipi Sloge koja se takmiči u četvrtom rangu takmičenja pa trijumf rezultatom 0:3 nije bio tako neočekivan.

Partizan je prvi gol postigao u ranoj fazi utakmice, dok su druga dva pogotka pala u poslednjim trenucima susreta. Golove su postigli Nemanja Kojić, Predrag Luka i omladinac Marko Golubović.

Napadač Nemanja Kojić započeo je reviju lepih pogodaka podbadanjem lopte u šesnaestercu, a mladi Golubović "bombom" je stavio tačku na trijumf crno-belih.

Sloga (BB) - Partizan 0:1 7' Kojić

Posted by Grobari on недеља 21. јун 2015.


"Gol na startu priprema mi mnogo znači. Odigrali smo korektno u ovoj fazi priprema i mislim da možemo da budemo zadovoljni. U ovom momentu rezultat nije bio u prvom planu, važnije je bilo da se istrčimo" rekao je Nemanja Kojić.

Sloga (BB) - Partizan 0:2 87' Luka

Posted by Grobari on недеља 21. јун 2015.


"Zadovoljan sam utakmicom. Iza nas je sedam dana odličnog rada i mislim da smo dobro odradili ovaj pripremni meč. Nadam se da ću do kraja priprema odraditi sve kako treba i biti šefu na raspolaganju" kazao je Predrag Luka.

Sloga (BB) - Partizan 0:3 89' Golubović

Posted by Grobari on недеља 21. јун 2015.


Partizan će u ponedeljak saznati ime rivala sa kojim će se boriti za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke