Partizanovac podržao Piksija, evo šta kaže o novom selektoru

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 23.02.2021.
19:05
Izvor: Sportske.net

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nekadašnji generalni sekretar Partizana Žarko Zečević, koji sada obavlja funkciju potpredsednika Olimpijskog komiteta Srbije, podržao je ustoličenje legende Crvene zvezde Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora "orlova".

Zečević je u intervjuu za portal "24sedam" istakao da je jako važno što je Stojković dobio podršku dva najveća srpska kluba.

"Želim mu svu sreću. Neka bude uspešan na čelu naše reprezentacije. Mnogo znači što Piksi ima podršku čitave nacije, svih struktura, a naravno i dva naša najveća kluba. Ona mora da postoji ako želimo da napravimo dobar rezultat i plasiramo se na predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru. A to je cilj. Za tako nešto moramo da budemo jedinstveni. Umemo da budemo pomalo čudan narod kada je ovako nešto u pitanju, svi smatramo da smo najpametniji. Svi moraju da stanu iza Piksija i da mu pruže podršku. To je jedini način za uspeh", rekao je Zečević za ovaj portal.

Dodao je da ne brine što je FK Partizan, klub koji je uspešno vodio do polovine pretprošle decenije, već godinama u senci Crvene zvezde.

"Partizan će opstati kao i svih ovih decenija. Ne brinem za budućnost Partizana. Uvek klubovi prolaze kroz razne faze, ali nema potrebe za nerviranje. Da, sve će biti u redu", rekao je Zečević.

Okrenuo se i predstojećim Olimpijskim igrama, planiranim za jul/avgust u Tokiju.

"Olimpijske igre će sigurno biti održane. Stav Međunarodnog olimpijskog komiteta je da više nema odlaganja. I nema razloga da im ne verujemo. Spremamo se kao da će se igre održati i ubeđen sam da će Japan biti domaćin najboljih sportista na svetu", naveo je on uz napomenu da, uprkos teškoj godini, srpski sportisti će spremno dočekati najveći događaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke