Partizanovci, prihvatate li Stojketovo izvinjenje? Dao je i novo obećanje, ovo će ''kad-tad'' da uradi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.05.2021.
23:48
Izvor: Sportske.net

Svašta je Vladimir Stojković preturio preko glave, ali u pojedinim situacijama i dalje neiskusno reaguje.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Partizan je 120 minuta uspeo da sačuva svoju mrežu protiv statistički najboljeg napada u istoriji Superlige, koji je prvenstvenu sezonu završio sa 114 pogodaka, ali je onda u penal-seriji sve uprskao.

Činilo se da je Partizan bliži pobedi i osvajanju Kupa, Zvezda je tokom meča ostala bez svojih najvećih aduta, poput Kataija, Ivanića, Bena, Falćinelija... niko od njih nije mogao da učestvuje u penal-seriji, ali su crveno-beli ipak trijumfovali sa 4:3 posle penala i osvojili duplu krunu.

Iako su u Partizanu neprecizni bili Jojić i Štulić, tragičar ovog meča je kapiten crno-belih Vladimir Stojković, koji je svojom nepromišljenom reakcijom posle Krstovićeve provokacije učinio medveđu uslugu svom timu, koji je do kraja ostao potpuno dekoncentrisan, a Zvezda je dobila novu energiju koju je uspela da iskoristi, pre svih golman Borjan sa dva odbranjena penala.

Posle svega, Vladimir Stojković se izvinio svim navijačima Partizana zbog pomenutog incidenta, ali im je dao i još jedno obećanje.

''Moj tim je zaslužio da podigne trofej! Prihvatam potpunu odgovornost jer sam obećao nešto, a nisam ispunio. Oni, igrači i ceo stručni štab, su zaslužili da pobedimo. Za sve ovo se izvinjavam svim Partizanovcima! Neizmerno mi je teško.

Izvinjavam se i što sam izgubio dostojanstvo u jednom momentu i obećavam da ću sve ove trenutke, koje sam želeo da im ispunim i ostvarim sa timom, kad-tad nadoknaditi i vratiti!

Ponavljam, toliko mi je teško jer sam izneverio trenera i saigrače u želji da podignemo trofej Kupa o kome sam sanjao zajedno sa njima, kao malo dete! U toj želji sam sagoreo! Oni su ovo zaslužili više nego ikad!  Preteško mi je, prvenstveno zbog njih i svih Grobara!'', poručio je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke