Partizanove nade presrećne posle golova: ''Najdraži osećaj''

Autor: Darko Mitrović
petak 20.01.2023.
17:08
Izvor: Sportske.net

Njih dvojica će današnji meč dugo pamtiti.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je danas u trećoj pripremnoj utakmici u Antaliji remizirao sa ekipom Mladosti iz Lučana (2:2), a golove za crno-bele u ovoj utakmici postigli su 19-godišnji defanzivac Mihajlo Ilić i godinu dana mlađi krilni fudbaler Janko Jevremović.

Bili su to njihovi prvi golovi u seniorskoj konkurenciji u dresu Partizana i odmah posle meča su izneli svoje prve utiske.

''Baš mi je velika čast, došao je i taj dan kad sam postigao prvenac za voljeni tim. Najdraži osećaj do sada posle debija za prvi tim. Teška, zahtevna utakmica za sve nas, imali smo i igrala manje. Uspeli smo da izjednačimo, nismo iskoristili neke šanse, ali sve u svemu nije bilo loše.

Bilo je baš teško, pogotovo što se Ćićko (Petković) povredio, falio nam je tu igrač u defanzivi, malo smo improvizovali i uspeli da izjednačimo.

Fali nam iskustvo, ali tu su stariji igrači da nam pomognu i polako se svi privikavamo za dalje'', rekao je Mihajlo Ilić.

Janko Jevremović današnji gol doživljava kao nagradu za uloženi veliki trud.

''Drugo poluvreme je bilo mnogo teže, jer smo imali igrača manje. Dosta smo baš istrčali, mnogo više smo se potrošili. Borili smo se, dali sve od sebe i taj drugi gol je samo nagrada'', konstatovao je Jevremović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke