Partizanove nade sve manje, da li je defanzivac ovim rečima najavio odlazak iz Humske?

Autor: Ivan Cvetković
petak 07.05.2021.
12:14
Izvor: Sportske.net

Ništa od produžetka saradnje, po svemu sudeći.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan gaji sve manju nadu da bi mogao da zadrži Svetu Markovića i nakon isteka pozajmice kada se po okončanju aktuelne sezone vraća u Olimpijakos.

On je u intervjuu za grčku Gazetu istakao da želi da se izbori za svoje mesto u timu šampiona Grčke.

"Sad sam kompletno spreman. Odigrao sam skoro svaku utakmicu za Partizan ove sezone. Verujem da sam sad sposoban da postanem ključni igrač Olimpijakosa u bliskoj budućnosti. Neprestano sam u kontaktu sa ljudima iz Olimpijakosa. U obavezi sam da se vratim u Atinu ćim se završi sezona u Srbiji i tamo ću se boriti za mesto u najboljih 11", kazao je srpski defanzivac koji se ne plaši konkurencije u vidu Sameda, Ba i Papastatopulosa.

"Crveno-beli su sjajan tim, sa sjajnim pojedincima. Njihovi defanzivci su vrhunski igrači. Biće mi privilegija što ću s njima da treniram, nadam se i igram, počev od sledeće sezone".

On je istakao da su mu pozajmice prvo u Larisi, potom i u Partizanu pomogle da postane bolji fudbaler.

"Znao sam da nisam, u tom trenutku, bio spreman da postanem važan igrač Olimpijakosa, ali sad imam veliku veru u sebe. Pozajmice Larisi i Partizanu su mi dosta pomogle. Ne bih želeo da pričam o sebi, osim što mogu da kažem kako neprestano naporno radim u svakom aspektu i da mi je clj da iz dana u dan poboljšavam karakteristike", istakao je Marković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke