Partizanovi veterani ubedljivi protiv PAOK-a, Duljaj dao gol

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.03.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana i dalje u dobroj formi.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Mini-pauza u Superligi zbog obaveza nacionalnih timova, bila je prilika i da se trener Partizana Igor Duljaj priključi ekipi veterana kluba iz Humske koja je juče u popularnom ''Zemunelu'' odmerila snage sa ekipom veterana PAOK-a.

Bila je ovo 1369. utakmica Partizanovih veterana, a crno-beli su taj meč dobili sa ubedljivih 3:0.

Nebojša Marinković je postigao vodeći gol, na 2:0 je povisio Gabrijel Radojičić, a Igor Duljaj je svojim golom postavio konačnih 3:0.

''Partizan i PAOK imaju bratske veze, mnogo je igrača koji su igrala u ova dva kluba i hvala im mnogo na tome što su odlučili da prihvate naš poziv. Ovoga puta mi smo pobedili, ali to nije toliko važno i nadam se da ćemo se uskoro ponovo sresti, a najvažnije je da se mi družimo dok možemo'', izjavio je kapiten veterana Partizana, Goran Kadenić

Igor Duljaj je izrazio zadovoljstvo što je bio jedan od aktera ove utakmice.

''Dugo nisam igrao na velikom terenu, pre ovoga sam imao trening sa prvim timom, na terenu sam proveo 15 minuta i uspeo sam da postignem gol. Drago mi je što sam bio deo ovog druženja i nadam se da ćemo se uskoro naći na sličnoj utakmici u Solunu'', rekao je aktuelni šef struke Partizana.

Meč u Zemunu posmatrao je i šef kabineta ambasadora Grčke u Srbiji, Hatzopulos Evangelos kojem je domaćin bio zamenik generalnog direktora našeg kluba, Milorad Nikolić.

Boje Partizana u ovom meču branili su: Željko Budiša, Marko Jovanović, Branko Savić, Milan Smiljanić, Kuzman Babeu, Nemanja Pavlović, Nenad Marinković, Zdenko Muf, Vladimir Jocić, Nebojša Marinković, Miloš Bogunović, Igor Duljaj, Danijel Aleksić, Darko Tešović, Željo Radojičić, Goran Stojković, Gabriel Radojičić, Miloš Radosavljević i Goran Kadenić.

Za PAOK su nastupili: Karageorgiu, Aleksandridis, Pelios, Lagonidis, Toursounidis, Arguropoilos, Kanakoudis, Nastas, Kasiotis, Zavanias, Votias, Koutsopoulos, Papritsa, Bolkas, Argiriou, Spasić, Furtula, Psomiadis, Peliou, Joanidou, Vantosu, Papa, Kasioti, Teokari i Faloutsoi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke