Partizanovo 7. zimsko pojačanje od 500.000 evra stiglo iz Čuke za manju platu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 14.02.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Još jedan "bonus" u Humskoj.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Partizan je danas predstavio i svoje sedmo pojačanje koje je ove zime stiglo u Humsku.

Novi fudbaler lidera Super lige Srbije jeste Bojan Kovačević (19) koji je stigao iz Čukaričkog, ugovor sa novim timom potpisao je do leta 2027. godine.

Centralni defanzivac i član omladinske reprezentacije Srbije stigao je u Partizan kao bonus igrač i alternativa novajliji Nikoli Miličiću koji bi uskoro trebalo da se vrati na teren posle povrede.

Telegraf je preneo detalje transfera u kojem se navodi da će Čukarički dobiti 500.000 evra na ime obeštećenja, kao i 20 posto od naredne prodaje.

Uz to, Partizan će, po dogovoru sa "brđanima, isplatu transfera započeti tek od februara 2025. godine, što je prilikom pregovora bio uslov crno-belih, kako se ne bi narušilo normalno funkcionisanje kluba usled ulaganja ove zime.

Isti izvor navodi da je Kovačević pristao na manju platu od one u Čukaričkom kako bi stigao u Partizan, a priliku da debituje moći će da ima već u narednom meču "Crno-belih".

Pre Kovačevića, Partizan je ove zime doveo sedmoricu fudbalera: golman Milan Krunić, štoper Nikola Miličić, zadnji vezni Leonard Ovusu, Denil Kastiljo, krilni napadač Jung-Džun Goh i Aleksa Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke