Partizanovo odlično poluvreme, nedostaje još koji gol!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.07.2021.
21:47
Izvor: Sportske.net

Crno-beli ostavili vrlo dobar utisak tokom prvog dela igre.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Humskoj, Partizan - DAC Dunajska Streda 1:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Danilo Pantić je već u drugom minutu imao stopostotnu priliku posle odlične akcije Rikarda i Jovića, bio je Pantić oči u oči sa golmanom Jedličkom, ali je čuvar mreže gostiju odlično intervenisao i sprečio vođstvo crno-belih.

Dva minuta kasnije korner za Partizan, RTikardo je pokušao ''makazicama'', onda i Vujačić, ali opet su se Slovaci odbranili.

U sedmom minutu prva ozbiljnija akcija gostiju, na kraju reprezentativac Mađarske Šafer šutira sa ivice kaznenog prostora, ali lopta završava pored gola.

Nova velika prilika za Partizan u 12. minutu meča, akcija Markovića i Jovića po desnoj strani, potom asistencija za Rikarda koji je u sred kaznenog prostora imao dovoljno i vremena i prostora, ali je i njegov šut zaustavio sve bolji golman Jedlička. U nastavku akcije i Jović pokušava ''makazicama'', ali pogađa spoljnji deo mreže.

Nastavio je Partizan sa napadima, a u 19. minutu konačno stiže i do vođstva. Danilo Pantić je prihvatio loptu na levoj strani, zatim je prosledio do Lazara Markovića koji iskosa sa leve strane preciznim udarcem pogađa suprotni ugao - 1:0 za Partizan.

Par minuta kasnije opasno je golu gostiju pripretio i štoper Igor Vujačić posle odličnog centaršuta Jojića iz slobodnog udarca, ali nije uspeo najbolje da zahvati loptu koja završava preko gola.

Još jednu šansu posle Jojićevog ''slobodnjaka'' imao je i Rikardo koji udarcem glavom u 29. minutu šalje loptu zamalo pored gola.

Do kraja poluvremena beležimo još jednu brzu akciju crno-belih u 45. minutu preko Rikarda i Markovića, na kraju Jojić iskosa sa desne strane ne uspeva da savlada odličnog Jedličku.

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke