Saničanin se već vraća na "Karađorđe", sa Stanojevićem na visokom nivou

Autor: Sportske Net
četvrtak 15.07.2021.
16:30
Izvor: Sportske.net

Još dva dana do debija u crno-belom dresu.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je završio pripreme za dva dana, u subotu startuje u novoj sezoni Superlige. Prvi protivnik je Proleter, a meč se igra u Novom Sadu od 21 sat. U SC "Teleoptik" na konfrenciji za novinare govorio je jedan od novajlija crno-belih Siniša Saničanin. 

"Za prethodnih mesec dana imam samo reči hvale, što se tiče kluba, kako sam primljen… Osećam se kao da sam mnogo dugo ovde. Pripreme su bile teške, ali je to već iza nas. Što je teže tada, biće nam lakše u prvenstvu. Zadovoljan sam urađenim. Svi momci, ceo stručni štab, svi su na profesionalnom nivou. I pripremne utakmice smo odigrali kako treba, mada one nikada nisu merilo. Nadamo se da ćemo u prvenstvu da krenemo što bolje", rekao je Saničanin.

Već u narednom kolu "parni valjak" se susreće sa Vojvodinom na "Karađorđu", odakle je Saničanin stigao u Beograd. 

"Ako budem igrao, daću sve od sebe. Biće mi drago da opet dođem na stadion 'Karađorđe' i imaću samo motiv više da igram. I da zabeležimo što bolji rezultat", kazao je fudbaler. 

On se osvrnuo i na svog novog trenera Aleksandra Stanojevića. 

"Sa šefom Stanojevićem, kao i u klubu se radi na veoma visokom nivou. Kao igrač mogu mnogo da napredujem i to mi je veoma bitno. Pohvatao sam već neke stvari i nadam se da u prvenstvo ulazimo maksimalno spremni u prvenstvo", kazao je štoper crno-belih. 

Ceo intervju možete pogledati OVDE

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke