Partizanu se žuri, pomeren termin utakmice u Humskoj

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.10.2021.
14:55
Izvor: Sportske.net

Svesno će "žrtvovati" reprezentativce.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Žalio se trener Partizana na odluku Crvene zvezde da odloži utakmicu sa Voždovcem zbog zdravstvenih problema igrača, ali "crno-beli" će sada učiniti isto.

Doduše, neće odložiti, već "požuriti" meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Trajala iz Kruševca, prenosi Telegraf.

Umesto 27, susret u Humskoj biće odigran 13. oktobra od 16.30.

"Crno-beli" će zbog toga biti lišeni usluga igrača koji imaju reprezentativne obaveze, ali očigledno u klubu veruju da mogu eliminisati člana Srpske lige Istok i bez njih.

Tim Aleksandra Stanojevića ove sezone igra veoma dobro, prvi je u Superligi sa pet bodova više, ali i utakmicom manje od Crvene zvezde, dok je u Ligi konferencija takođe prvi nakon pobeda nad Anortozisom i Florom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 05.10.2021
22:05

Autor ovog teksta je očigledno pomešao pojmove. Naime, utakmica kupa Između Partizana i Trajala, je utakmica koja ne dolazi posle jedne ili više teških utakmica, te su zbog toga ljudi iz Partizana tražili način da odmore ekipu i ujedno izbegnu utakmicu protiv ozbiljnog i odmornog protivnika. Partizan naprotiv, pomeranjem termina odmaže sebi s obzirom da veliki broj igrača neće biti na raspolaganju treneru Stanojeviću zbog obaveze u nacionalnim selekcijama. Da podsetim da je Zvezda odložila utakmicu odmah posle derbija u kome su obe ekipe bile potpuno kako fizički, tako i psihički istrošene. U takvom stanju duel sa Voždovcem bi bio težak i neizvestan. Za razliku od Zvezde, partizan je išao na teško gostovanje u Lučane. U mrtvoj trci za titulu prvaka između Partizana i Zvezde važan je svaki bod, i tu Zvezda prosto nije želeela da rizikuje, dok kup utakmica sa Trajalom je nešto što ni na koji način ne može da se uporedi sa utakmicom Zvezda - Voždovac.