Partizan traži novog Sejdubu Sumu? Dogovorena saradnja sa Afrikancima!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.05.2023.
11:27
Izvor: Sportske.net

Predstavnik Partizana u Ugandi i Keniji, dogovorena saradnja oko pojačanja!

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Sinoćnjom pobedom nad Voždovcem (2:1), sezona je za ekipu Partizana završena i svi u kubu žele da je što pre zaborave.

Ono što sada sledi jeste letnji prelazni rok, a navijači se nadaju brojnim kadrovskim promenama, kako bi Partizan ponovo postao konkurentan za titulu na koju čeka još od 2017. godine.

Čekaju crno-beli i nekog novog velikog majstora u svom timu. Natho je još uvek tu, ali je na zalasku karijere, a navijači bi u ekipi rado videli nekoga poput omalenog Gvinejca Sejdube Sume koji ih je oduševljavao do pre par godina.

Posle najnovijeg saopštenja crno-belih koje u nastavku prenosimo, možda je na vidiku i ''neki novi Suma''...

''Dragan Palibrk, predsednik komisije za pravna pitanja FK Partizan i istaknuti beogradski advokat, boravi u Africi gde će tokom posete Ugandi i Keniji imati niz sastanaka sa predstavnicima političkog, privrednog i sportskog rukovodstva ove dve zemlje.

Na prijemima kod Ministra spoljnih poslova Ugande – gospodina Jeje Odonga i kod predsednika Fudbalske federacije Ugande – gospodina Mozeza Magoga, dogovorena je buduća saradnja u cilju dolaska mladih, talentovanih igrača sa afričkog kontinenta u FK Partizan.

Tom prilikom, g. Palibrk je domaćinima uručio i dresove kluba, pozvavši ih da, tokom predstojeće posete Beogradu njegove ekselencije predsednika Ugande – Joverija Misevenija, budu gosti FK Partizan.

Sastancima su prisustvovali i zvaničnici Kancelarije za promociju izvoza i investicija Ugande PACEID – Metju Bagonza i Aron Boajo, trgovinski predstavnik Ugande za jugoistočnu Evropu – Bratislav Stoiljković, kao i selektor reprezentacije Ugande – naš Milutin Mića Sredojević'', navodi se u saopštenju crno-belih na klupskom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke