Pavkov ili Ohi, čiju ponudu prihvatiti?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.08.2022.
13:30
Izvor: Sportske.net

Teško da mogu obojica van...

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Milan Pavkov i Ohi Omoijuanfo su fudbaleri koji bi mogli da budu veoma bitni za Crvenu zvezdu. Dok je prvi postigao već šest golova u novoj sezoni, drugi ne dobija toliko prilike da igra iako je doveden u januaru kao najveće pojačanje tog prelaznog roka. 

Juče smo vam pisali o potencijalnim transferima obojice, a već sada iz ove perspektive je jasno - obojica neće biti prodati. 

U klubu razmišljaju da prodaju jednog kako bi drugi imao više minuta na raspolaganju, dok je Aleksandar Pešić definitivno prvi izbor za napadača. 

Obe ponude glase na oko milion evra, koju biste vi izabrali?

Naravno, treba poslušati i želje fudbalera, Pavkov je dobio veoma unosnu ponudu po kojoj bi zaradio 2,3 miliona evra za tri godine, što u Zvezdi nije moguće, dok Ohi ima ponudu da ode u svoju Skandinaviju. 

Uglavnom, i u slučaju da se plasira Crvena zvezda u Ligu šampiona, i u slučaju da se plasira u Ligu Evrope, jasno je da obojica ne mogu da idu jer Pešić tada ne bi imao konkurenciju u samom napadu, osim možda El Fardua Bena koji nije prirodno napadač.

Dovođenje novog napadača koji nije prošao pripreme sa klubom i koji nije igrao sa sadašnjim igračima bi moglo čak i da unazadi ekipu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke