Pavkov: "Pokazali smo snagu, ovo je samo početak"

Autor: Sportske Net
sreda 18.08.2021.
20:00
Izvor: Sportske.net

Ne krije radost fudbaler.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Milan Pavkov jedan od junaka Zvezdine pobede na Klužom i kec u rukavu crveno-belih, pogotovo kada su u pitanju evropske utakmice, rekao je da je zahvalan na ovoj pobedi pre svega navijačima, zbog podrške koju je njegov tim dobio. 

Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom", kazao je Pavkov.

Zvezda je ubedljivo savladala Kluž rezulatom 4:0, pa revanš koji se igra sledeće nedelje ne bi trebalo da bude problem za ekipu Dejana Stankovića.

"Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas. Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak", rekao je napadač crveno-belih. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke