Pavkov zaradio povredu pred Bragu, ko će biti špic?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 12.09.2021.
12:06
Izvor: Sportske.net

Nije imao učinak na jučerašnjem meču.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov povređen je napustio teren stadiona "Rajko Mitić" nakon sat vremena igre protiv Proletera (3:0).

Njega je tada zamenio Filipo Falko, pa je Rišairo Živković sa desnog krila ušao u sam špic napada. Vodio je Pavkov bitku sa Jankovićem i Jokovićem tokom najvećeg dela meča, a nekoliko minuta pre nego što će napustiti igru, tražio je penal, da bi potom posle borbe za loptu u kaznenom prostoru rivala, dobio udarac u butni mišić leve noge.

Fudbaler iz Begeča ne bi trebalo da ima većih problema sa oporavkom i izvesno je da će biti u timu Dejana Stankovića za susret sa Bragom. Probao je strateg Crvene zvezde da zaigra sa Rišairom Žikovićem u špicu na jučerašnjem meču, što može da znači da će slično da se dogodi i protiv portugalskog tima u četvrtak, posebno ukoliko se utvrdi da je najbolje da Pavkov sa klupe započne utakmicu.

Teško je verovati da bi Loi Dioni, iako je juče započeo meč, mogao da bude starter na otvaranju Lige Evrope. Stankovićeve reči nakon Proletera kazuju da je bio nezadovoljan promašajem Francuza u situaciji "jedan na jedan" posle nekoliko minuta meča i odličio je da ga zameni već na poluvremenu.

Dakle, Pavkov - ukoliko bude zdrav - ili Rišairo Žiković, startuju protiv Brage.

Meč se igra na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak od 18.45 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke