Pazar ponovo "gazi", Ljajić video golčinu Nikčevića!

Autor: Lazar Nikolić
petak 30.09.2022.
18:50
Izvor: Sportske.net

Zaslužena pobeda domaćina.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Mladost iz Lučana rezultatom 3:1 u meču 13. kola Super lige Srbije.

Utakmicu je sa tribina posmatrao bivši reprezentativac Srbije Adem Ljajić koji je mogao da uživa u dobroj igri i pobedi kluba iz njegovog rodnog grada.

Ekipi Vladimira Gaćinovića ovim trijumfom prekinula je niz od dva poraza i vratila se na pobednički kolosek.

Pazarci su dominirali od starta meča i imali idealnu priliku da povedu u 10. minutu kada je nakon prekršaja štopera Mladosti Radovanovića u svom kaznenom prostoru sudija Lukić pokazao na "belu tačku". Odgovornost je preuzeo centarfor domaćih Andrija Majdevac, ali je šutirao jako loše, pa je lopta otišla visoko preko gola.

Samo deset minuta kasnije Majdevac se iskupio za svoj promašaj. Sjajno je napadača Novog Pazara uposlio Periša Pešukić, a ovaj majstorski poslao loptu u mrežu.

Usepli su Lučanci da izjednače u 29. minutu. Iskusni Milan Bojović iznudio je jedanaesterac nakon kontakta sa golmanom domaćih Filipom Kljajićem, uzeo loptu i pogodio sa penala.

Od starta drugog poluvremena Pazarci su konstantno pritiskali, ređale su se prilike, ali je raspoloženi golman Mladosti Željko Samčović čuvao bod svom timu, sve do 79. minuta.


Tada je sjajni Bojica Nikčević grudima primio loptu u šesnaestercu rivala, uhvatio volej i doneo trijumf svom timu.

Minut pre kraja susreta rezervista Nenad Gavrić postigao je "prvenac" u Novom Pazaru i definitivno rešio pitanje pobednika.

Novi Pazar je nakon ove pobede na trećem mestu u Super ligi Srbije sa 24 boda, Lučanci su 14. sa samo devet osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke