Pazarci 0 od 3, prva pobeda Javora!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.07.2022.
21:52
Izvor: Sportske.net

Ovo je već zabrinjavajuća situacija za ekipu Novog Pazara.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Večerašnjom utakmicom u Ivanjici počelo je treće kolo Superlige Srbije.

Javor Matis je pred svojim navijačima savladao ekipu Novog Pazara rezultatom 2:1, pa Pazarci ni posle tri odigrana kola nemaju nijedan osvojen bod. Istovremeno, Javor je upisao prvi trijumf u novoj sezoni i sada ima četiri osvojena boda na sredini tabele.

Sva tri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Već u 11. minutu meča Javor je poveo golom Gojkovića. Nikolić je odlično centrirao sa desne strane, Gojković se majstorski prilikom prijema lopte oslobodio Pešukića i onda preciznim udarcem sa oko šest-sedam metara savladao Filipa Kljajića za 1:0.

Samo četiri minuta kasnije nekadašnji golman Partizana je ponovo morao da vadi loptu iz mreže, a ovoga puta strelac je bio Luka Luković posle izvanrednog dodavanja od strane Marčića kroz sredinu - 2:0.

Nadu Pazarcima da bi večeras mogli da izbegnu treći uzastopni poraz na startu sezone dao je Joksimović koji je smanjio na 2:1 posle kornera u 27. minutu, ali do kraja meča gosti nisu uspeli da Ivanjičanima naprave ozbiljnije probleme, pa je Javor sačuvao minimalnu prednost i osvojio velika tri boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke