Pazarci greškama doneli bodove TSC-u

Autor: Sportske Net
subota 17.07.2021.
20:49
Izvor: Sportske.net

Odigrana je prva utakmica današnjeg dana Superlige.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri TSC-a u prvom kolu nove sezone Superlige Srbije slavili su protiv Novog Pazara rezultatom 2:0. Sveopšti utisak jeste da je ekipa iz Pazara najpre greškama doprinela pobedi ekipe iz Bačke Topole. Nije za sporiti da se TSC ipak pokazao kao superiorniji, ali se mučio sa realizacijom. 

Novopazarci us počeli ofanzivno na startu. Već u sedmom minutu Perić se našao u šansi, ali je lopta završila preko gola. Možda u najboljoj prilici našao se Čalušić iz TSC-a u 14. minutu. Prhvatio je centaršut iz kornera, bio je potpuno sam, skočio iz idealne pozicije, ali ništa od vodstva.

U 22. minutu sudija Šegrt je pokazao na belu tačku. Kovačević je napravio prekršaj nad Zecom i dobio žuti karton. Imali su domaći veliku priliku da povedu, ali je Ostojić pročitao Lukića i odbranio.

TSC je konačno poveo u 27. minutu, a tragičar je bio bivši igrač TSC-a Bojan Balaž. Lukić je uputio pas ka Zecu, ali je Balaž u pokušaju da spreči šut, upravo učinio suprotno. Pazarci su bil u prilici u 33. minutu preko Spahića, koji je iz neposredne blizine pogodio prečku.

Drugo poluvreme počelo je jedanaestercom TSC-a. Kiković je igrao rukom u kaznenom prostoru, pa je sudija posle konsultovanja VAR-a pokazao na belu tačku. Lukić se ovoga puta ispravio i postigao gol za vodstvo od 2:0.

Posle uvodne drame pao je tempo igre na obe strane. Pokazali su Pazarci inicijativu, ne bi li bar smanjili razliku. Imao je Đakovac priliku u samom finišu da povisi na 3:0, ali je pogodio stativu. Ekipa iz Bačke Topole kući je odnela sva tri boda na startu Superlige. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke