Pazarci jure Evropu, TSC prvi put poklekao u gostima!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.02.2023.
18:22
Izvor: Sportske.net

Pobeda Novopazaraca.

Povezane vesti

Velika pobeda Novog Pazara i to posle preokreta. Uspeli su da slave protiv TSC-a koji do danas nije imao nijedan poraz na gostovanjima ove sezone, bilo je 2:1 (0:0). 

U trećem minutu je Novi Pazar pripretio preko Majdevca kada je lopta otišla preko gola, a na sledeću dobru priliku smo dosta čekali. 

Bila je to šansa za Nikčevića u finišu prvog poluvremena, da bi isti igrač pokušao još jednom kada je Veljko Ilić dobro odbranio. 

TSC praktično i nije pretio u prvom delu igre. 

I onda u drugom poluvremenu drugačiji odnos snaga, TSC je stigao do prednosti u 65. minutu igre kada je Jovanović uspeo da iskoristi dubinsku loptu, ofsajda nije bilo. 

Ipak, Pazarci su uspeli da stignu do izjednačenja nakon velike inicijative. Tekla je akcija po desnoj strani, Filipović je tražio Nikčevića na drugoj strani, uspeli su i da zbune protivnika promenom strana, a Nikčević je bio siguran iz ne tako lake pozicije sa par metara od gola. 

Igrao se 80. minut. 

Do kraja napadi Pazaraca, i totalni preokret u 89. minutu utakmice. Slobodan Stanojlović, momak koji je došao iz TSC-a, donosi sva tri boda svom timu veoma odmerenim udarcem sa oko 10-12 metara, Filipović je izveo slobodan udarac i upisao drugu asistenciju. 

Ispostavilo se da je postavio konačan rezultat, Pazar je stigao do velike pobede, trenutno je na deobi petog mesta sa Vojvodinom i Voždovcem sa 34 boda, s tim što ima nešto slabiju gol-razliku od Novosađana. TSC ostaje na trećem mestu sa 39 bodova. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke