Pazarci žele pobede u nizu!

Autor: Lazar Nikolić
petak 15.04.2022.
22:26
Izvor: Sportske.net, Beta

Nadaju se opstanku.

Starsport.rs
Starsport.rs

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Novog Pazara Vujadin Radenković rekao je danas da u tom klubu imaju velika očekivanja od predstojećeg gostovanja subotičkom Spartaku, u prvom kolu plej-auta za opstanak u Super ligi Srbije.

"Prostora za kalkulisanje nema. Ne pretimo rivalu, ali svima je jasno da su nam u preostalih sedam kola potrebne pobede u nizu. Da bismo dohvatili baraž za opstanak, što je naš cilj, moramo da idemo na tri boda", rekao je Radenković.

Biće to drugi prvenstveni duel dva tima u poslednje četiri nedelje, a Novi Pazar je prethodni meč u Subotici dobio posle preokreta sa 2:1.

Spartak je treći u plej-aut grupi i ukupno 11. u Super ligi Srbije sa 34 boda, dok je Novi Pazar poslednji i ima 25 bodova.

"Izuzetno poštujemo ekipu Spartaka, koja je uz lučansku Mladost najkvalitetnija u plej-aut grupi. To je spoj mladosti i iskustva, uz fantastičnog Nemanju Nikolića. Mislim da sledi utakmica slična prethodnoj u Subotici, u kojoj očekujemo pobedu", kazao je Radenković.

Levi bek Pazaraca Filip Jović ocenio je da će njegovom timu mnogo značiti trijumf iz prošlog susreta u Subotici.

"Spartak je odlična ekipa. Tu je mnogo mladih fudbalera. Igraju na gol više. Idemo da se nadigravamo, da pružimo maksimum i onda će pozitivan rezultat sigurno doći"
, najavio je Jović.

On je zimus stigao u Novi Pazar upravo iz Subotice, a u poslednjim kolima ustalio se u timu.

"Zadovoljan sam igrama, ali uvek može bolje", zaključio je Jović.

Spartak i Novi Pazar igraju u nedelju od 14 časova na "Gradskom stadionu" u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke