Pazarci znaju šta im je činiti!

Autor: Darko Mitrović
petak 07.05.2021.
18:46
Izvor: Beta

Novi Pazar i Mladost igraju sutra od 16 časova na Gradskom stadionu.

Irfan Licina/Starsportphoto
Irfan Licina/Starsportphoto

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas, uoči meča protiv gostujuće Mladosti u 36. kolu Super lige Srbije, da očekuje utakmicu sličnu šahovskoj partiji, u kojoj će se čekati greška protivnika.

"Nadam se da ćemo odigrati bolje nego protiv Čukaričkog i Voždovca i da ćemo se kao domaćini vratiti na pobednički kolosek. Moramo da budemo mnogo pametni, a ne brzopleti i naivni kao protiv Voždovca, gde smo primili dva gola za pet minuta i nismo uspeli da se vratimo", rekao je Berber.

Mladost je ostvarila šest pobeda u poslednjih sedam kola i zauzima visoko šesto mesto na tabeli sa 51 bodom, dok devet bodova manje ima Novi Pazar na 16. poziciji.

"Oni igraju na potez i iskustvo, ali mislim da ćemo mi da pokažemo više htenja. Znamo šta nam je činiti. Odigraćemo maksimalno profesionalno i gledati da sačekamo jednu pravu šansu, koja bi mogla da bude dovoljna za pobedu. Bio bih zadovoljan i sa 1:0 jer važna su tri boda", naveo je Berber.

Vezni fudbaler Pazaraca Semir Hadžibulić ocenio je da njegova ekipa za opstanak u elitnom rangu mora da osvoji svih devet bodova do kraja prvenstva.

"Mladost je neugodan protivnik. Iskusni su, ali sada nam je nebitno ko je s druge strane jer imamo imperativ pobede. Ovo su za mene posebne utakmice, s obzirom da se po završetku sezone, posle 20 godina, opraštam od aktivnog igranja. Želim da to bude na najlepši način, uz opstanak u Super ligi Srbije", zaključio je Hadžibulić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke