Peđa Mijatović: ''Vidim da Džajić ima velike ambicije...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.03.2023.
16:58
Izvor: Sportske.net, K1 TV

Proslavljeni fudbaler prokomentarisao epilog izbora za novog predsednika FSS.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije konačno je dobio novog predsednika, tu funkciju će u sledećem mandatu obavljati Dragan Džajić koji je dobio jednoglasnu podršku prisutnih delegata.

Bilo je najavljeno da će mu protivkandidat biti Nemanja Vidić, ali je on odustao par dana pre održavanja izborne Skupštine.

Kako je sva ova dešavanja video legendarni fudbaler Partizana, Real Madrida i reprezentacije Jugoslavije Predrag Mijatović? Ovu temu je popularni Mijat prokomentarisao tokom razgovora za TV K1.

''Bilo je krajnje vreme da se tako nešto dogodi i da FSS konačno dobije predsednika. Pre nekoliko meseca sam bio u Beogradu gde sam razgovarao sa Vidićem. Tada mi je rekao da ozbiljno razmišlja da se kandiduje za predsednika FSS. Nekoliko dana pred izbore je odlučio da se povuče i da sačeka neku drugu priliku.

On je legenda Crvene zvezde, Mančester junajteda i srpskog fudbala. Voleo bih da jednog dana na čelu Saveza vidim nekoga kao što je Vidić. Džajiću želim puno sreće na mestu predsednika FSS. U ovom trenutku za FSS je dobro da ima predsednika. Džajić je dosta toga napravio kao fudbaler, a kasnije i kao rukovodilac u Crvenoj zvezdi.

On je legenda srpskog i jugoslovenskog fudbala. Sa Zvezdom je osvojio sve što se moglo osvojiti i ima potrebno iskustvo. Vidim da Džajić ima velike ambicije, po meni je on dobro rešenje za prvog čoveka FSS. Bitno je da FSS u ovaj ciklus kvalifikacija krene sa novim rukovodstvom'', izjavio je Mijatović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke