Penal o kojem će se pričati - Stanivuković heroj Kolubare, Lazarevčani u plej-of zoni!

Autor: Nemanja Janošev
petak 17.02.2023.
19:56
Izvor: Sportske.net

Moglo je da prevagne i na drugu stranu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbaleri Kolubare savaldali su Voždovac u Lazarevcu u prvom meču 22. kola Super lige Srbije.

Ne obiluju međusobni susreti ovih timova golovima, niti su to dueli gde je dosada mogla da se vidi lepota fudbalske igre. Ništa drugačije nije bilo ni večeras u Lazarevcu, gde je Kolubara uspela minimalnim rezultataom da dobije "zmajeve" koji su imali situaciju da odvedu meč u suprotnom smeru.

Igrao se 26. minut susreta kada je golman domaćih Stanivuković pogrešio i promašio povratnu loptu. Okliznuo se i prilikom ustajanja na njega je naleteo Vladan Novevski koji pada, a arbitar Srećković pokazuje na belu tačku. Krajnje neobičan penal iako Stanivuković jeste telom zaustavio Novevskog, ali nijedan pokret nije ukazivao na to da on ima nameru da ga faulira već je bivši fudbaler Vojvodine udario u njega. 

U svakom slučaju, odluka o kojoj bi se pričalo mnogo više da je Pantović bio precizniji. Stanivuković je pročitao njegovu nameru i odbranio jedanaesterac.

Kolubara je do pobede došla u 79. minutu posle prekida i pogotka Vasiljevića glavom, što ih šalje na osmu poziciju na tabeli sa 26 bodova. Ispred ostaje Voždovac sa 34

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke