Penal-revija i šou Badamosija u Novom Sadu, Kolubara slavi Nemanju Milojevića!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 31.07.2022.
22:56
Izvor: Sportske.net

U terminu od 21 sat danas su odigrane dve utakmice Super lige Srbije.

2022 Starsport.rs ©
2022 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Mladost GAT u Novom Sadu rezultatom 2:0, a najzaslužniji za trijumf "brđana" bio je Mohamed Badamosi.

Napadač iz Gambije nastavio je da rešeta mreže, a prvi put ju je večeras zatresao u 43. minutu susreta. Trebalo je to i mnogo ranije, ali je promašio praktično nemoguće sa nekoliko metara od gola.

Domaćin je mogao do izjednačenja, ali nije uspeo da iz penala 52. minutu savlada Micovića, da bi u 72. minutu penal bio dosuđen Čukaričkom koji takođe nije realizovan. Badamosi je promašio, pa se ispravio i tako  postavio konačnih 2:0.

Mnogo uzbudljivije bilo je u Lazarevcu gde je Kolubara na kraju slavila protiv lučanske Mladosti rezultatom 3:2.

Domaćinu je trebalo 35 minuta da stignu do velikih 2:0, Kolubaru je do vođstva doveo Miloš Filipović u devetom, dok je u 35. minutu pogodio Nemanja Milojević.

Devet minuta kasnije, David Dunđerski smanjio je zaostatak Mladosti, da bi Nikola Jojić u 75. minutu u potpunosti poravnao rezultat, tri minuta nakon što su Lazarevčani ostali sa igračem manje zbog isključenja.

Mogla je Mladost i do potpunog preokreta, ekipa Dragana Žunića promašila je nekoliko zicera, a onda je stigla kazna.

Presudan je bio pogodak Nemanje Milojevića, nekadašnji mladi reprezentativac Grčke doneo je Kolubari prvi trijumf ove sezone golom u 82. minutu meča.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke