Perović o Aleksićevom rekordnom transferu: ''Nije to slučajno, zavide nam i Partizan i Vojvodina''

Autor: Darko Mitrović
petak 06.09.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Zarađeni novac se neće trošiti na skupa pojačanja.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle istorijske sezone u kojoj je prvi put izborio plasman u polufinale nacionalnog kupa, a onda i prvi plasman na evropsku scenu, kragujevački Radnički 1923 je ovog leta odradio i sjajan prelazni rok, uz realizovan rekordni transfer kluba.

Podsetimo, nedavno je vezista Radničkog Milan Aleksić potpisao za engleski Sanderlend, a klub iz Kragujevca će od tog transfera inkasirati 3.7 miliona evra.

Na tu temu je u razgovoru za Radio televiziju Kragujevac govorio sportski direktor kluba Slavko Perović.

''To je pokazatelj zdravog rada i poslovanja, jednog procesa i kontinuiteta koji imamo četiri godine. Nešto što smo ''zasadili'' pre 3-4 godine, sada ubiramo plodove toga. Ništa to nije slučajno. Istorijski je trenutak i velika stvar da Radnički iz Kragujevca proda igrača za potencijalnih 3.7 miliona evra sa bonusima i da nam klubovi sa boljom istorijom transfera, kao što su, na primer Vojvodina i Partizan, zavide na tome. Ovo je stvarno velika stvar za nas'', izjavio je Perović.

Radnički je u međuvremenu angažovao i još par mladih igrača, napadača Alekseja Golijanina i dosadašnjeg krilnog igrača Partizana Aleksu Jankovića.

''Svi igrači koji su došli do sada, došli su u nekom lošem periodu karijere i mi želimo da ovde, kao što su i mnogi ranije fudbalski 'vaskrsli', da i njih fudbalski 'vaskrsnemo', pa da i oni u nekom periodu odu za neku sumu koja će biti dobra za klub i da razvijaju svoje karijere kroz Radnički, kao što su i mnogi pre njih'', izjavio je Perović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke