Pešić: "Bez razmišljanja, ovo mi je najbolja sezona u karijeri"

Autor: Beta Beta
sreda 09.05.2018.
16:31
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je danas da mu je sezona na izmaku najbolja u karijeri i istakao da je crveno-belima važno da upišu pobede i u poslednja dva kola Super lige Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Još ne mogu da sumiram sve što se izdešavalo u poslednjih skoro godinu dana. Dogadjaji su se nizali kao na traci, pobede, golovi, radosti.. Ovo mi je bez razmišljanja najbolja sezona u karijeri, a za to ogromnu zahvalnost dugujem svim ljudima u klubu", rekao je Pešić za klupski sajt.

On je naveo da bez stručnog štaba koji je "fenomenalno vodio tim" i bez sloge koja vlada medju fudbalerima, ne bi bilo moguće doći do šampionske titule.

Pešić je jedini fudbaler koji je nastupao na svakoj utakmici u ovoj sezoni od kada je došao u Zvezdu.

"Ostalo je još dva meča do kraja, nadam se da ćemo mi pobediti, a da li ću igrati to zaista nije od presudne važnosti. Iako smo obezbedili titulu podjednako kao i do sada nam je važno da trijumfujemo, i protiv Vojvodine i protiv Voždovca. Želimo da završimo sezonu u najboljem maniru i da u odličnom raspoloženju odemo na odmor", rekao je on.

"Zaista je duga i naporna sezona za nama, sada je pravo vreme da napunimo baterije pred nova iskušenja i još veće napore koji nas očekuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona", dodao je Pešić.

Neizostavan deo na putu do uspeha su i navijači, a Pešić je kazao da im igrači duguju ogromnu zahvalnost.

"Isticao sam posle svake utakmice u sezoni da su oni zaslužni za svaki naš uspeh. Mnogo fudbalera na svetu sanja da igra pred ovakvim navijačima, mi smo zaista počastvovani. Nije bitno ime protivnika, kao ni mesto na kome se igra, Zvezdaši su uvek uz nas. Čak i kad smo igrali pred praznim tribinama njihova pesma nije izostala. Zaista im dugujemo ogromnu zahvalnost", poručio je Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hyypia
Wednesday, 09.05.2018
19:08

Bravo Pesa! Nadam se da se gledamo i sledece sezone. Opravdao si svaki ulozeni euro od tih 700 000e. Svaka cast jedina zal je promasena sansa protiv cska ali vratio si titulu gde joj je mesto!