Pešić: "Fizički nismo dobri, psihički nismo dobri, znamo da igramo loše..."

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 15.09.2022.
22:31
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde ispoštovao srpske medije.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić želeo je da da izjavu za srpske medije kako bi pojasnio situaciju nešto slabije forme i najavio izlazak iz iste.

Utakmica u Trabzonu jedna je u nizu onih u kojima Crvena zvezda nije izgledala dobro. Problemi su uočljivi i Pešić ne želi da beži od njih.

"Poslednjih mesec dana. Krećem prvo od sebe... Primili smo dva gola iz naših grešaka. Trebalo je da ja kod prvog gola postavim nogu, ali možda je posledica slomljenog prsta, pa sam se malo uplašio. Znamo da igramo loše, da je situacija takva kakva jeste. Moramo svi da se pogledamo u ogledalo i da vidimo šta je problem", krenuo je Pešić.

Njemu je intenzitet turskog fudbala vrlo dobar, ali večeras nije bio na nivou, čega je svestan. Ekipa će se uzdići, smatra napadač kojem sada sledi oporavak.

"Igrao sam protiv te ekipe prošle godine, znam kako sam igrao. Posle te Haife krenuo sam nizbrdo. Sve nas to tišti, taj poraz. Imamo utakmicu za vikend i onda dve sedmice pauze i to će biti dobro za nas. Fizički nismo dobri, psihički nismo dobri... Moramo da se izdignemo. Imamo dobar, iskusan tim. Imate Saleta i Mirka koji su do juče vukli sve konce", istakao je Pešić i nastavio:

"Imao sam trenerom sa da sam mogao da izguram dokle mogu, a već protiv Napretka neću igrati kako bi se što duže odmorio do povratka da to sraste".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke