Pešić izjednačio, pa odgurnuo Dragovića tokom slavlja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.05.2023.
22:30
Izvor: Sportske.net

Prethodno je bila i jedna sporna situacija u kaznenom prostoru gostiju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda nastavlja da vrši pritisak na polovini Čukaričkog koji je u 22. minutu poveo sa 1:0, golom Marka Docića direktno iz kornera.

Taj pritisak je postao veoma snažan krajem prvog poluvremena, a ponovo je počeo da se pojačava posle desetak minuta igre u nastavku meča.

U 55. minutu viđena je i jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Čukaričkog, kada je Ivanić majstorski poslao loptu kroz sredinu u šesnaesterac za Aleksa Viga na koga je startovao Rogan, izbio loptu, ali je bilo kontakta sa Argentincem koji za arbitra Mitića nije bio dovoljan za penal.

Ali, nije se dugo čekalo na Zvezdin izjednačujući gol. Igrao se 61. minut meča, crveno-beli su od kornera napravili ''skraćeni korner'' jer je izostao pritisak rivala, usledio je odličan centaršut na ivicu peterca odakle Pešić udarcem glavom šalje loptu u mrežu za 1:1.

Zanimljiva scena dogodila se tokom Pešićeve proslave gola. On je skinuo dres, krenuo ka severnoj tribini, a u tom trenutku ga je stigao Dragović i zagrlio, verovatno mu i sugerisao da ne skida dres zbog mogućeg kartona, ali to se Pešiću iz nekog razloga nije dopalo, pa je ljutito odgurnuo saigrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke