Pet minuta dovoljno za utisak, Zvezdi stigla nova milionska ponuda!

Autor: Ivan Cvetković
petak 29.04.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Odmah je doneta odluka.

2022 Starsport.rs ©
2022 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je mogla da zaradi ozbiljnu sumu novca za fudbalera koji je u dosadašnjem toku sezone odigrao svega pet minuta protiv Kolubare.

Radi se o talentovanom defanzivcu Andreju Đuriću koji ima 18 godina, a Telegraf saznaje da Zvezda odbila ponudu od neimenovanog kluba iz Francuske vrednu 1.500.000 evra.

Đurić je jedan od "projekata" kluba iz Ljutice Bogdana, naredne sezone bi trebalo da dobije još veću minutažu uzevši u obzir da je tek proletos priključen prvom timu, pa bi ukoliko dobije priliku i njegova cena mogla još više da poraste.

On je debitovao na meču sa Kolubarom koji su "crveno-beli" dobili sa 3:0, odigrao je poslednjih nekoliko minuta čime je Dejan Stanković najavio da bi u budućnosti mogao da bude jedan od bitnih faktora u odbrani.

Zvezda ima nekoliko igrača koji su zanimljivi inostranom tržištu, nedavno je na meču sa Čukaričkim bilo prisutno nekoliko skauta iz Italije i Francuske koji su želeli da se uvere u kvalitete dvojice fudbalera Zvezde.


Za sada, dogovora o nekom izlaznom transferu nema, sva je prilika da će klub sačekati kraj sezone, pa onda sesti za pregovarački sto...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke