Pet potpisa u Humskoj, uz još dve dobre vesti!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.03.2021.
15:23
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Važne poteze povukli su danas u Partizanu, a obradovao se i trener Stanojević.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je danas potvrdio da su se u trenažni proces posle oporavka od koronavirusa vratili vezista Saša Zdjelar i levi bek Slobodan Urošević, pa će trener Aleksandar Stanojević biti na slatkim mukama kada je u pitanju sastav tima koji sve bolje igra kako sezona odmiče.

Osim toga, crno-beli su odlučili i da još sa petoricom talentovanih igrača iz svoje omladinske škole potpišu ugovore. U pitanju su četiri stipendijska i jedan profesionalni ugovor.

''Stipendijske ugovore potpisali su: Vojvodić Mihajlo (2004) iz Novog Sada na godinu dana, Mirčetić Bogdan (2005) iz Zrenjanina i Ilić Nemanja (2005) iz Beograda na dve godine i Totić Dženis (2006) iz Novog Pazara na tri godine. Ikanović Dušan (2003) iz Beograda je potpisao profesionalni ugovor na tri godine.

Po istraživanju CAIS-a iz novembra 2020. godine, Partizanova škola fudbala je najbolja u Evropi, ispred Ajaksove. Partizan trenutno ima ukupno 85 igrača koji su ponikli u crno-beloj školi, a koji igraju u 31 takmičenju pod pokroviteljstvom UEFA'', navodi se na Partizanovom zvaničnom sajtu.

-

-

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke