Petarda Spartaka, ogromni problemi za Javor i OFK!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.04.2016.
18:56
Izvor: Sportske.net

Još pet kola ima do kraja, vodiće se velika borba za opstanak u domaćem šampionatu, apsolutno svaka ekipa ima šansu da ispadne.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Javor je bio u najboljoj poziciji pred početak plej-auta, sada se nalazi na korak od ispadanja. Vezali su drugi uzastopni poraz u plej-autu, treći uzastopni ukupno, pa su sada samo na tri boda više od OFK Beograda koji se nalazi u još neugodnijoj situaciji.

Javor je danas poražen od Rada sa 1:0 golom Maraša u 3. minutu meča nakon asistencije Stanojevića. Do kraja nije bilo golova, Rad je na ovaj način uspeo da pretekne Javor na tabeli domaćeg šampionata.

Novi Pazar je stigao do zlata vrednih bodova protiv OFK Beograda. Oni su danas na Karaburmi salvadali plavo-bele iz Beograda sa 2:1,  a golove su gosti postigli već u prvom poluvremenu.

Ubiparip je postigao dva gola, u 15. i trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, pa je tako OFK Beograd sada u veoma teškoj situaciji pred nastavak šampionata.

Ono što su "Romantičari" uspeli da urade do kraja utakmice jeste da stignu do utešnog gola pred sam kraj meča i to preko Jovovića iz penala.

Spartak iz Subotice je odigrao najbolje poluvreme u poslednjih desetak godina na svom terenu. Posebno se to odnosi na Stefana Ilića, momka koji je igrao za reprezentaciju Srbije do 20 godina koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Stefan Ilić je bio prosto neverovatan, postigao je tri gola u prvom poluvremenu, a pored njega su strelci bili Torbica iz penala i Farkaš.

Verovali ili ne, Metalac je bio taj koji je došao prvi do prednosti od 1:0, Kaisedo je postigao gol u 15. minutu, ispostavilo se na kraju da je to bilo sve što su gosti danas uspeli da urade.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fair Play
Sunday, 24.04.2016
00:01

Ovaj Rad kao uvek zaigra pred kraj i spasi se ispadanja. Lopovi ste bili i ostali. Javor stigao do finala kupa. Protiv Borca u Čačku se videlo imaju tim za play off a ovde ih Rad dobija i to smo videli kako.. Sad će i OFK da veže par pobeda i jadna Jagodina i Javor će ispasti.. nMuka mi je Beograda. Glavni grad republike je Kragujevac. Stop Beogradizaciji!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 23.04.2016
21:06

Samo da Javor osvoji kup.

avatar
grof05
Saturday, 23.04.2016
20:46

Vreme je da OFK a ispadne. To je bozija pravda za sve namestene utakmice