Petorka naljutila Stankovića, ko je na udaru u Zvezdi?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 09.05.2022.
09:10
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Crvena zvezda nadomak je osvajanja nove, pete uzastopne titule prvaka Srbije posle trijumfa nad Radničkim iz Niša.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Na Marakani proteklog vikenda bilo je 4:1, ali Dejan Stanković nije bio zadovoljan izdanjem igrača koji su ušli u igru u nastavku meča.

Sportski žurnal prenosi da je strateg "crveno-belih" nezadovoljan učinkom petorice igrača, u pitanju su Filipo Falko, Nemanja Motika, Nenad Krstičić, kao i Petar Stanić i Kristijano Pićini.

Falko je već dugo na izlaznim vratima Marakane, sva je prilika da će posle milionskog obeštećenja napustiti Beograd verovatno na kraju sezone.

Motika je još jedan igrač u kojeg se uložilo mnogo za domaće uslove, od njega se očekuje mnogo naredne sezone, dok u prvoj nije ostavio naročito opečatljiv utisak, delom i zbog male minutaže.

Krstičić je po povratku počeo da igra standardno, ali je vremenom preseljen na klupu, a mladi Stanić imao je veliki problem i sa povredom, pa se od njega očekuje više kada prođe kompletne letnje pripreme.

Pićini ima poverenje Stankovića bez obzira na izostanak ofanzivnog učinka, što je u slučaju Zvezdinih bekova koji deluju ofanzivno u domaćem šampionatu mana.

"Crveno-beli" su u jeku šampionske trke, pa Stanković neće donositi krupne odluke do kraja sezone, ali kada se ona završi priličan broj igrača će napustiti Ljutice Bogdana...

Mali beogradski derbi između Čukaričkog i Voždovca zatvoriće petu rundu plej-ofa Super lige Srbije, a admiralbet.rs spremio je sjajnu ponudu i kvotu 1.85 na pobedu "brđana" koji ima ulogu favorita na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke