Petrić dobio Vazurinu podršku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.09.2022.
22:35
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Generalni direktor Partizana šokiran današnjim epilogom, ali ga optimizam ne napušta.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Prva reakcija iz uprave Partizana posle današnje blamaže crno-belih u Sremskoj Mitrovici i ispadanja iz nacionalnog kupa stigla je od strane Miloša Vazure, generalnog direktora kluba iz Humske.

On se oglasio u izjavi za ''Informer'', ne krijući razočaranje onim što se danas dogodilo Partizanu čiji su fudbaleri promašili čak četiri jedanesterca, pa je domaći Radnički na kraju trijumfovao sa 2:0 u penal-seriji posle 1:1 u regularnom toku meča.

''Šokirani smo! Primili smo gol u nadoknadi, a ponašali smo se kao da je sve gotovo i to je nedopustivo! Viđena je stativa Rikarda, Andrade je imao situaciju kada je mogao sve sam da reši, potom Belić...i na kraju su odlučili penali! Nedopustivo je da promašimo četiri jedanaesterca, a čestitam momcima iz Radničkog'', izjavio je Vazura.

On je dodao da će se narednih dana analizirati zašto je Partizan danas igrao ispod svakog nivoa, ali i naglasio da trener Gordan Petrić i dalje ima podršku uprave kluba.

''Mislim da niko ovo nije mogao da zamisli i da očekuje! Mi sada moramo da nastavimo pobedonosni niz koji imamo u Superligi i pružamo punu podršku Gordanu Petriću i igračima, verujemo u njih! Verujem da će se brzo podići i spremno dočekati važnu utakmicu u nedelju'', zaključio je Vazura.

Podsetimo, današnju utakmicu u Sremskoj Mitrovici posmatrao je i bivši trener Partizana Miroslav Đukić...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke