Petrić hvali Fejsu, Šehović ''dočekao svojih pet minuta''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.02.2023.
23:46
Izvor: Beta

Obično ne izdvaja pojedince, ali večeras je osetio potrebu da to učini.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da je zadovoljan rezultatom i pobedom u večerašnjoj utakmici protiv Šerifa u baražu za osminu finala Lige konferencija, da očekuje težak meč u revanšu, ali da se nada da će crno-beli proći dalje.

"Zadovoljni smo rezultatom sigurno, ali da ne pričam sad fraze da je ovo samo prvo poluvreme. Jeste prvo poluvreme jer su pokazali da mogu da budu opasni, tako da će biti teško u Beogradu, ali se nadam da ćemo proći", rekao je Petrić posle utakmice za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Partizana pobedili su u Kišinjevu moldavski Šerif sa 1:0, u prvoj utakmici baraža za osminu finala Lige konferencija.

"Sve čestitke momcima na večerašnjoj utakmici. Rekao sam da će biti teška utakmica, kao što se i pokazalo. Mislim da smo prvo poluvreme mogli u nekim situacijama bolji da budemo, da budemo mirniji na lopti i sigurno bismo dali još jedan gol da smo bili mirniji... Sa igračem manje smo maltene imali bolje šanse, ali sve čestitke momcima", naveo je Petrić.

"Istakao bih jednog igrača, ja to ne radim, ali je u poslednje vreme bilo dosta negativnih komentara, to je Ljubomir Fejsa. Večeras je odigrao utakmicu na pravi način i nadam se da će to ponavljati iz utakmice u utakmicu", dodao je trener crno-belih.

Strelac jedinog gola Rikardo Gomeš rekao je da je ekipa zaslužila pobedu.  

"Ono što je važnije od gola je da sam pomogao ekipi. Zadovoljan sam rezultatom, bila je teška utakmica, težak protivnik, teren nije bio sjajan, ali obavili smo dobar posao i zaslužili smo pobedu", rekao je Gomeš.

Fudbaler Partizana Zlatan Šehović rekao je da je "dočekao svojih pet minuta" i ocenio da je ekipa u večerašnjoj utakmici pokazala karakter.

"Dao sam sve od sebe, čekao sam ovo dugo da dođe mojim pet minuta i mislim da sam opravdao to na terenu. Idemo dalje, borimo se, ovo je tek prvo poluvreme, čekamo ih u Beogradu. Nije bilo lako, rano samo ostali sa 10 igrača, ali pokazali smo karakter i na neki način se odužili svima u klubu, pogotovo navijačima za ono što je bilo. Ponosan sam na ekipu kakav smo karakter pokazali", naveo je on.

Revanš utakmica igra se za sedam dana u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke