Petrić nije izdržao do martovske pauze, hoće li Lalatović?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.03.2023.
12:13
Izvor: Sportske.net

Partizan promenio trenera, nešto i u Nišu mora da se menja.

2022 Marko Djokovic/Starsport.rs ©
2022 Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pred početak drugog dela sezone i Partizan i niški Radnički su imali velike ambicije. Crno-beli su želeli da što dalje stignu u Evropi, da borbu za titulu sa Crvenom zvezdom učine mnogo zanimljivijom, ali u tome nisu uspeli. Kada je u pitanju niški Radnički, najavljivala se borba za plej-of, ali posle najnovijih rezultata tim sa ''Čaira'' je bliži borbi za opstanak.

Zanimljivo, ove dve ekipe su zajedno otputovale na pripreme u Turskoj, istim avionom, ali planovi koji su tada bili zacrtani očigledno nisu mogli da se sprovedu.

Partizan je već promenio trenera, postojao je dogovor sa Gordanom Petrićem da ostane do prvenstvene pauze u drugoj polovini marta, ali je posle najnovijeg kiksa protiv kragujevačkog Radničkog postalo jasno da je promena neophodna odmah, pa je ekipu uoči večitog derbija preuzeo Igor Duljaj.

I opet, prema najnovijim nazvaničnim informacjama iz Niša, tu dolazimo do još jedne sličnosti sa Partizanovom situacijom. Prema našim saznanjima, trenutni plan je da Lalatović ostane bar do te prvenstvene pauze, što bi značilo da on vodi ekipu protiv Mladosti GAT u Novom Sadu, Voždovca u Nišu i Spartaka u Subotici i da se onda napravi presek i donese konačna odluka.

Danas ekipa ima slobodan dan, za sutra je planiran sastanak sa rukovodstvom, a prve procene su da će Lalatović dobiti određene ruke da ''precrta'' pojedine igrače koji nisu zadovoljili njegove kriterijume, s obzirom da je juče bio veoma nezadovoljan reakcijama nekiolicine igrača, o čemu je govorio i na pres konferenciji.

Dakle, neka vrsta šok terapije je potrebna i Radničkom, za početak u igračkom kadru, a ako i to ne bude imalo efekta, onda će uprava da povuče drugi potez tokom prvenstvene pauze.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke