Petrić o Beliću i Nathu, lucidnosti, inteligenciji...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.10.2022.
22:27
Izvor: Sportske.net

Imali su ključne uloge u večerašnjem trijumfu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako je evidentan umor od dvomeča sa Kelnom u Ligi konferencija, Partizan je uspeo večeras da u Humskoj savlada Čukarički sa 3:2, a posebno su impresionirali Kristijan Belić i Bibars Natho.

Izraelac je kod trećeg gola lukavo izveo slobodan udarac i idealno uposlio Uroševića koji iskosa sa leve strane pogađa mrežu za konačnih 3:2.

''Njegova lucidnost, isksutvo. Fudbalska, ali i inteligencija kojom raspolaže. Teško ćemo u budućnosti naći fudbalera kao što je on'', rekao je trener Gordan Petrić o Nathu posle meča na pres konferenciji.

Kada je u pitanju mladi vezista Kristijan Belić, on je najpre postigao prvi gol za Partizan, a onda u drugom poluvremenu sprečio gotovo sigurno vođstvo Čukaričkog, kada je Ovusu imao potpuno otvoren put ka Popoviću.

''Kristijan je takav tip igrača, on igra drugačije. Ako ste videli kad je spasio taj gol, on je odmah tražio zamenu, on je ušao u crveno. Svi su bili motivsiani, kad osetite taj teret, taj klasičan umor. Na nama je da oporavimo igrače kako znamo i umemo'', poručio je Petrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke