Petrić o senzaciji i ''pričama za malu decu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.09.2022.
17:23
Izvor: Sportske.net

Do juče mu je gotovo sve išlo za rukom od dolaska na klupu Partizana, kiks usledio kad se najmanje očekivalo.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako je za kratko vreme postao jedan od najomiljenijih Partizanovih trenera, jer je uspeo da podigne posrnulu ekipu posle očajnog starta sezone, Gordan Petrić se danas upisao i u neslavni deo istorije svog kluba, koji je doživeo jedan od najtežih poraza u nacionalnom kupu.

Crno-beli su danas bili na pragu pobede protiv Radničkog u Sremskoj Mitrovici, vodili 1:0, ali u nadoknadi vremena su iz jedinog šuta domaćeg tima u okvir gola primili gol za izjednačenje, što ih je toliko šokiralo da su u penal-seriji promašili sva četiri šuta sa bele tačke!

Posle meča, trener Partizana Gordan Petrić je izgledao uobičajeno mirno tokom izjave za ''Arenu sport'', ali samo on zna kako mu je.

''I da se završilo 1:0, nismo igrali dobro, to je očigledno, pogotovo u drugom poluvremenu. Primili smo gol u poslednjem minutu, to ne bi trebalo da se dešava Partizanu. Da li je smetao teren, to su priče za malu decu, njima je teren bio isti. Zasluženo smo izgubili. Nismo prošli, moraju momci da dignu glavu i da se okrenemo prvenstvu. To je meni lako da kažem, ali generalno nismo zaslužili da prođemo dalje.

Senzacija jeste, Partizan ne sme sebi da dozvoli da izgubi ovakve utakmice protiv slabijih rivala. Ja momcima mogu da zamerim dosta stvari, ali to je sad za priču u svlačionici. Videćemo koliko će se oporaviti do nedelje'', istakao je Petrić.

Usledilo je logično pitanje posle onoga što smo na kraju videli - da li su fudbaleri Partizana trenirali izvođenje penala?

''Pitali smu me to već na konfrenciji. Oni šutiraju penale posle treninga. Namenski nismo vežbali penale. Promašili smo četiri penala, ne znam kad se to desilo, momcima želim svaku sreću i to je to'', izjavio je Petrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke