Petrić pitao sudiju da li je video ofsajd, ovaj imao spremne odgovore!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.10.2022.
20:57
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sporna situacija u samom finišu, Partizan tražio penal, dobio - ofsajd.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Partizan večeras nije uspeo da izbegne poraz u Nici, domaćin je slavio sa 2:1 u petom kolu Lige konferencija, a u prvoj reakciji posle meča u izjavi za TV Arena sport trener crno-belih Gordan Petrić je iskreno priznao da njegov tim večeras nije ni zaslužio nešto drugo.

Prvo pitanje za njega je bilo koliko ovaj poraz komplikuje Partizanovu situaciju pred poslednje kolo i meč sa Slovackim u Humskoj pred ptaznim tribinama.

''Delimično komplikuje, ali imamo tu utakmicu u Beogradu. Nismo večeras zaslužili ništa u Nici, kao da smo se uplašili, mnogo čistih lopti smo izgubili. I da je ostalo nerešeno, bilo bi nerealno, Nica je bila bolja večeras. Probudili smo nadu, primili smo autogol, ali Nica je zaslužila pobedu'', konstatovao je Petrić.

Finiš meča obeležila je i sporna situacija u kaznenom prostoru Nice kada je oboren Urošević, ali je sudija umesto penala za Partizan signalizirao ofsajd kapitena crno-belih.

''Pitao sam sudiju da li je video ofsajd, on mi je rekao da je video njegov pomoćnik. Odgovorio sam mu da ćemo videti snimak na TV-u, a on mi je uzvratio da je to sada već prošlost'', otkrio je Petrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke