Petrić posle ubedljive pobede: "Da ocenjujem igrače? Oni najbolje znaju da li su dali maksimum ili ne"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 11.09.2022.
23:40
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je atmosferom u timu.

Sandić Foto
Sandić Foto

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da je zadovoljan igrom svog tima u duelu sa Mladosti iz Lučana koji je pripao crno-belima sa 6:0.

Iako je početak bio nešto sporiji, Partizan je na kraju prvog dela igre postigao dva brza pogotka, a onda u nastavku još četiri za lepu uvertiru pred dolazak Nice u Beograd.

To je bio povod za pitanje: Kako bi Petrić ocenio partiju svog tima?

"Oni najbolje znaju, to sam im rekao i to im kažem, oni sami znaju da li su dali maksimum ili ne. Ja da dajem ocene? To je nekad poželjno, nekad ne. Mislim da smo pokazali svežinu uprkos potrošnji u četvrtak".

Šansu su ove večeri dobili brojni mladi fudbaleri poput Mihajla Ilića, Sameda Baždara, Nemanje Jovića, Nikole Terzića...

"Rekao sam kada sam dolazio da dam mladim igračima šansu kada se to namesti. Večeras se to namestilo i mislim da su ljudi videli da tu ima talenta".

Loša odbrana prekida?

"Negde mora da curi. Trenutno je tako. Prošle godine je bilo tako da su bili igrači koji su bolje branili prekidi, Miljković, Zdjelar. Oni sada nisu tu, a meni je drago što je tim u dobrom raspoloženju i što se smeju", završio je Petrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke