Petrić: "Sveta daje golove jer mu je kockasta glava"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.10.2022.
16:00
Izvor: Sportske.net

Partizan ima težak raspored, videćemo kako će Petrić složiti kockice.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Gordan Petrić je ponovo briljirao na konferenciji za medije pred utakmicu sa Voždovcem. 

Partizan igra sutra svoj meč na "krovu", počinje od 19:30, a Gordan Petrić je na pitanje o Sveti Markoviću koji se preporodio od dolaska novog stratega odgovorio na duhovit način. 

"Ako ste primetili, moja prva utakmica je bila sa potpuno istim sastavom kao što je imao gospodin Stolica. Ja nisam hteo tu ništa da menjam da bih jednostavno osetio igrače, da bih svima pružio šansu koju su imali kod prethodnog trenera. Sveta je dečko koji nesporno talentovan, koji ima dosta godina ispred sebe. Postigao je par golova, možda mu je malo kockasta glava pa ta lopta ide malo drugačije, ali šalim se... Sveta odradi posao onoliko koliko treba da odradi, a šta je bilo u prethodnom periodu nisam toliko ispratio. Kažem, od prve utakmice su igrali igrači koji su igrali i kod gospodina Stolice. Tako da, nemam šta posebno da kažem Sveti, samo da mu kažem da samo tako nastavi, ali ne samo on, nego i svi igrači. I opet ponavljam, da sebično čuvaju ovu atmosferu koju imaju jer ih to održava. Prva utakmica kad se desi da se loše igra, da se izgubi, opet će doći do male nervoze, ali oni moraju da prevaziđu te stvari jer se bave ovim poslom kojim se bave i nije uopšte lagan posao", rekao je Petrić.

Istakao je i trener Partizana da su igrači imali slobodno, makar oni koji su igrali u Kelnu, a ostali su imali jak trening. 

"Očekujem da ćemo biti u ritmu kao u prethodne dve utakmice, rekao sam već da je zamajac bila Vojvodina, eto nastavilo se protiv Kelna i nadam se samo da će igrači imati goriva do 13. novembra. Problematičan je raspored i za nas i za Zvezdu. Nadam se da će moji igrači izdržati sve napore", rekao je Petrić. 

Posle utakmice na stadionu Voždovca, Partizanu sledi utakmica sa Kelnom u Ligi konferencija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke