Petrić: ''Utakmica protiv Voždovca izuzetno bitna za nas''

Autor: Beta Beta
petak 04.11.2016.
17:07
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas je da je predstojeća utakmica protiv Voždovca izuzetno bitna i teška za ekipu sa Banovog brda i izrazio nadu da će njegova ekipa odraditi sve kako treba i uzeti tri boda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Voždovac i mi se nalazimo gde se nalazimo. Oni su u poslednjih šest utakmica imali pet poraza i jednu pobedu tako da i oni verovatno traže svoju šansu, baš kao što i mi gledamo da uzmemo bodove. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda i iskoristiti ove dve nedelje pauze da se dobro pripremimo za Radnički iz Niša. Ako uspemo u tome ušli bismo u dve nedelje rada sa drugom atmosferom", rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

Čukarički sutra dočekuje Voždovac od 13.30 u 15. kolu Super lige Srbije.

Ekipa s Banovog brda je pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa 10 bodova, dok je Voždovac na 12. poziciji sa 14.

"Voždovac je odlično startovao. Bio bi u boljoj poziciji da nije za zelenim stolom izgubio utakmicu protiv Spartaka, koju je prvo dobio. Imaju dosta visokih igrača, moramo da obratimo pažnju", naveo je Petrić i dodao da ekipa sa Banovog brda treba da iskoristi to što do polusezone više utakmica igra kod kuće.

Upitan o kadrovskim problemima, Petrić je naveo da su svi spremni da igraju, kao i da će Petar Bojić biti na klupi, jer ima dozvolu od lekara da igra deset do 15 minuta.

"On je zanimljiv igrač i sam se na treninzima u poslednjih deset dana stavio na poziciju desnog beka, a može da igra dosta pozicija, sva mesta u napadu", rekao je trener Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke