Petrić zadovoljan, ali ''te duge lopte...'', Vujačić se ''ugrizao za jezik''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.08.2022.
22:59
Izvor: Beta

Svestan je i sam da ima još dosta stvari da se popravlja u igri njegovog tima.

Miroslav Todorovic
Miroslav Todorovic

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je večeras da je zadovoljan prolazom u grupnu fazu Lige konferencija, kao i da ima dosta stvari koje treba popraviti u igri.

"Zadovoljan sam prolazom, da smo prošli da smo ispunili neki cilj što se tiče igrača, da oni imaju šest utakmica u Evropi, i žao mi je za ovaj klub, možda su mogli nešto više da urade, vidi se da su familijarni klub, da žive za sve ovo. Mom kolegi želim sve najbolje, i verovatno će klubovi sa Malte iz godine u godinu napredovati", rekao je Petrić za Arenu sport.

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u grupnu fazu Lige konferencija, nakon što su na Malti odigrali nerešeno 3:3 sa Hamrunom, u revanš meču plej-ofa.

Crno-beli su prvi meč u Beogradu dobili rezultatom 4:1.

Partizan je u večerašnjoj utakmici vodio sa 3:1, da bi u nekoliko poslednjih minuta domaći tim izjednačio golovima sa penala.

"Nije pad koncentracije, mi smo očekivali da će oni da krenu, promenili su malo igrače ubacivali su više igrače. Mi smo u prvom poluvremenu imali problem sa dugim loptama, nismo odgovorili kako treba. Ove sa strane centaršuteve i lopte koje su išle direkt tu smo nekako mogli sa njima da se borimo, pošto su visoki jaki su, ali te duge lopte nismo mogli", dodao je on.

Petrić je rekao i da su igrači u drugom delu igrali malo bolje u defanzivi.

"Čestitam momcima na prolazu, ima dosta stvari da se popravi pa ćemo videti u narednom periodu", istakao je on.

Fudbaler crno-belih Igor Vujačić rekao je da ne može da bude zadovoljan, pošto je ekipa imala dva gola prednosti.

"Ušli smo otvoreno u utakmicu, primili jeftin gol, kasnije smo došli do naše igre postigli golove na vreme, a ovo kasnije ne bih komentarisao", dodao je odbrambeni igrač.

Crnogorski fudbaler istakao je da ekipa mora da poradi na defanzivnim prekidima.

"Prošle sezone nismo primili nijedan gol iz prekida, moramo da se vratimo na taj nivo i da podignemo koncentraciju i nadam se da će to biti u predstojećem periodu", zaključio je Vujačić.

Partizan će protivnike u grupnoj fazi Lige konferencija saznati posle žreba, koji je na programu sutra od 14.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke