Petrićevo rešenje: "A zašto se Džajić i Vidić ne bi udružili?"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 22.02.2023.
15:26
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo ispravno rešenje?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić upitan je na današnjoj konferenciji za medije pred utakmicu sa Šerifom da prokomentariše aktuelna zbivanja povodom predsedničkih izbora u Fudbalskom savezu Srbije.

Petrić je svoj stav prethodno izneo i poznato je da je na strani Nemanje Vidića.  Dosta je podela u poslednje vreme, a Petrić, bez obzira što se radi o kandidatima iz redova najvećeg rivala, ne želi podele ni tamo, već predlaže drugo rešenje.

"Ako kažem da nije ni vreme ni mesto za to ja ću ipak ispričati da ne bude da mi bilo ko brani. I jedan i drugi su zaslužili da budu predsednici FSS. Ja sam prošao kroz to i pričam iz svog iskustva. Ako vidite dva kandidata iz Zvezde i velika su imena i Nemanja i gospodin Džajić i ljudi iz Zvezde se dele na dve strane... Ja sam to iskustvo imao pre nekoliko godina i to je izuzetno teško za ljude za ljude koji su dobri sa obe strane. Nadam se da će sve to proći normalno, a moj savet, ako uopšte smem da ga dam i ako me bilo ko sluša – da se Dragan Džajić i Nemanja Vidić udruže zajedno i vode Savez. To bi bio jedan odličan potez. Nema veze što sam ja partizanovac i što sam dobar i s jednim i s drugim, naravno više s Nemanjom, mislim da bi srpski fudbal dobio. Da ne bude podele, pa čak i ako dolaze iz Zvezde", kazao je Petrić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke