Petrovićeva emotivna poruka na rastanku: ''Hvala ti, Zvezdo, što si me naučila...''

Autor: Darko Mitrović
subota 29.01.2022.
22:52
Izvor: Sportske.net

Posle ozvaničenja transfera, vezista se oglasio na Instagramu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle dve i po godine u Crvenoj zvezdi, Njegoš Petrović će karijeru nastaviti u španskoj Primeri, u dresu tamošnje Granade sa kojom je danas potpisao ugovor do 2026. godine.

Realizaciju transfera večeras su potvrdili i Crvena zvezda i Granada, a tim povodom se na Instagramu oglasio i sam fudbaler, porukom uz dosta emocija na rastanku sa dosadašnjim saigračima.

U nastavku prenosimo tu njegovu poruku.

''Posle dve i po godine došao je i taj momenat kada moram da nastavim dalje, želeo bih da se zahvalim upravi kluba, svim zaposlenima u klubu, celom stručnom štabu na čelu sa Misterom, najboljim navijačima na svetu i naravno mojim već sada bivšim saigračima, ali momcima koji će mi za života biti prijatelji.

Da se zahvalim Bogu što mi je dao tu mogućnost da igram u Zvezdi, da osetim u potpunosti šta je Zvezda, da delim sa njom i dobre i loše momente, hvala mu na tome što mi je Marakana bila druga kuća. I naravno, hvala tebi Zvezdo što si me naučila mnogo toga kako u fudbalu, tako i u životu, hvala ti što nakon tebe odlazim kao zreliji igrač i još zreliji i bolji čovek. Do sledećeg viđenja… vaš Njegoš''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke