Piksi će neće kockati, kakva je to "neočekivana postava"?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.11.2021.
20:29
Izvor: Sportske.net

Kako bi Srbija mogla da izgleda protiv Katara?

@FSSrbije/Twitter
@FSSrbije/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri reprezentacije Srbije sastaju se u četvrtak od 18 sati sa selekcijom Katara u prijateljskoj utakmici.

Sve oči uprte su u susret sa Portugalijom, što je priznao i sam Dragan Stojković na konferenciji za štampu uoči duela protiv selekcije sa arapskog podneblja. 

Neće biti ključnih igrača, neće biti kocke, ali želeće "orlovi" da u dobrom raspoloženju otputuju u Lisabon, uz aplauz i podršku prisutnih na našem najvećem stadionu, ali i onih kraj malih ekrana.

Poput prve utakmice sa ovim timom odigranoj u Debrecenu, Dragan Stojković će dati priliku brojnim fudbalerima. Pozvao je četvoricu golmana upravo iz tog razloga i za verovati je da će Mile Svilar i Vanja Milinković-Savić dobiti šansu na golu u toku dva poluvremena. 

Nikola Milenković je u svojoj karijeri imao ulogu na poziciji desnog beka, pre nego što je Fjorentina prešla u sistem sa trojicom, kao i reprezentacija Srbije, pa bi mogao da dobije minute od starta. Saša Lukić je kod Piksija igrao nešto povučenije do sada, a protiv Katara bi mogao igrati "desetku".

Teško je prosuditi ko bi zaista mogao da dobije šansu, ali ako je na konferenciji naveo da će to biti postava "kakvu ne očekujemo". Stoga, vodićemo se tim i predočiti ekipu koju bismo teško videli i na rekreativnom meču. 

SRBIJA: Svilar - Milenković, Mitrović, Nastasić, Mladenović - Grujić, Maksimović - Radonjić, Lukić, Živković - Jović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke